2011. augusztus 23.

munka, augusztus

A hétvégén csináltunk egy kerítést Gáborral néhány bokornak és főként öntöztünk, avart sepertünk, takarítottunk, összegyűjtöttük a további tennivalókat. A Tahi úti előkert kis szegélykerítését mélyebbre kell ásni, a tolvajt is valószínűleg az vonzotta, hogy túlságosan kiállt a földből, szinte kínálta, hogy mozdítsa odébb valaki. a beásásához viszont csákányozni, kalapálni kell majd, ebbe a vasárnap kora esti időpont miatt már nem kezdtünk bele.

Ide néhány kép korábbról, amikor
jól bevásároltunk a kertészetben

mindent szépen hazafuvaroztunk
 

elültettük mogyoróbokrot



a fügét

a gránátalmát (kettőt)

most ebből úgy tűnhet, mintha őrültmód összeharácsoltunk volna rengeteg minél egzotikusabb jószágot, és részben perszehogy, de az az igazság, hogy az egy-két hónapja ültetett növényeink nagyon jól érzik magukat, és tempósan lombosodnak, erősödnek, növekednek. az őshonosnak számító mogyoró, és a rendkívül igénytelennek tartott bodza kivételével. Nincs mese, éghajlatváltozás.

Közben még takarítottunk

volt mit


végül körülnéztünk, hogy vannak mások.
jól
de ahogy a virágzó alkörmösből is látszik, mindez nem most volt, hanem olyan másfél hónapja. A hétvégén hozok friss képeket. A minőségért bocsánat, az alakult ki, hogy koszos kézzel nem nagyon állítgatok a gépen semmit, csak nyomom  gombot, hát olyan is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése