2013. április 3.

Angyalföldiek, elő az albumban, fiókban kallódó fényképekkel!

Érdekes felhívásba, és egy kiállítás ígéretébe futottam bele tegnap:

A kerület létrejöttének hetvenötödik évfordulója alkalmából fényképeket gyűjt és tesz közzé a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjteménnyel közösen.

Akinek van papíron lévő régi fotója, és még nem szkennelte be, valamint szívesen ajándékozná és osztaná meg másokkal, itt az alkalom!

Kedvcsináló a megosztáshoz - Chochol Károly egyik, a régi Angyalföldön készült fotója
2013. február 20. és április 30. között a jelentkezők a könyvtárosok segítségével digitalizálhatják saját készítésű, 1989 előtti A/4 méretnél kisebb fotóikat, melyek a kerület életéről, eseményeiről, épületeiről, lakóházairól, tereiről stb. készültek.
A digitalizált képek felkerülnek az Szabó Ervin Könyvtár honlapjára, és gyarapítják az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény anyagát is.
A jelentkezőknek meg kell nevezniük a kép keletkezési idejét és a fotón látható épületet, helyszínt, eseményt, és nyilatkozatot kell tenniük a fényképek digitális másolatának ajándékozásáról és felhasználási jogáról. A könyvtár a nyilvánosságra kerülő képek között a válogatás jogát fenntartja. Az érdeklődőknek időpont-egyeztetés miatt be kell jelentkezni a könyvtár telefonszámán: 06 (1) 340-3309


a Dagály utcai könyvtár előterében


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése