2012. május 30.

Új titkos kert a városban, nézzetek be!

pénteken és szombat reggel már lehet fogni a hátizsákot / fűzfakosarat / ikeás szatyrot / gyerekeket, felülni a biciklire / villamosra / autóba, és irány a Margit utca a Margit híd budai hídfőjénél, ahol megnyílik, és ezentúl rendszeresen működik a Margit piac, amely vasárnapra bolhapiaccá, estére pedig zenés, táncos, mutatványos kertté alakul. Hogy a hangulatot kicsit megelőlegezzem, a kert képei már szerepeltek itt,  azóta gőzerővel folytak a fejlesztések, hogy végül ezzel a szépen sikerült plakáttal invitáljanak minden érdeklődőt:


Akik még nem ismerősek a környéken, azok kedvéért a térkép, amely mutatja, hogy a Margit körút kanyarjában kell egy kicsit fölsétálni, a dombra vezető utcán, a Gül Baba türbe irányába, íme:


Margit utca nagyobb térképen való megjelenítése

Azt reméljük, ez a hely és a piac beépül a városi keringésbe, aki ott jár, írja meg, mit látott!

2 megjegyzés:

  1. Első ránézésre megijedtem hogy hupikékek a házak (mert mostanában sok törpikéket nézünk) de aztán rájöttem hogy valószínű csak a plakát kedvéért, mert a járda is hupikék.
    Ha lesz alkalmunk hétvégén megnézzük a gyerekekkel hogy valójában milyen színűek.

    VálaszTörlés
  2. szerintem jól áll ezeknek a házaknak a kék, nézd meg a linken, milyenek voltak korábban! ;)
    ha meg a Táp Színházas fotókat is nézegeted a fb-oldalukon, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben van az ingatlan ami a látványokat illeti!

    VálaszTörlés